Colofon

De website Scouting St.-Jozef Meerssen is een uitgave van de vereniging Scouting St.-Jozef Meerssen.

Website gemaakt voor: Stichting Scouting St.-Jozef Meerssen

Geproduceerd door: HaGh Webdesign

Met dank aan: Alle kaderleden van de vereniging Scouting St.-Jozef Meerssen.

De website is het beste te bekijken met Internet Explorer 8.0 of hoger. Geteste alternatieve webbrowsers voor deze website zijn Mozilla Firefox 7.0.x of hoger, Chrome 16.0.x of hoger, Safari 5.1.x of hoger. De teksten en afbeeldingen komen het beste tot zijn recht op een scherm met een minimale resolutie van 1280x800 pixels.

De basis voor de website betreft een Content Management System. Wij gebruiken Joomla. In deze site maken wij onder anderen gebruik van diverse componenten: JV framework / JV Slideshow (Joomlavi), AcyMailing (Acyba), Akela (Bart Eversdijk), AriQuiz (Ari-soft), EasyBook Reloaded (Kubik Rubik), JEvents (JEventsProjectGroup), J4Age (Economize), JDownloads (JDownloads), JoomGallery (JoomGallery), Cdlogin (Greatjoomla), Breezingforms (Crosstec), Adsmanager (Joomprod), RWCards (Ralf Weber). Met dank aan hun.

Doel van de website
De site 'scoutingmeerssen.nl' heeft als doel:
Het bieden van informatie aan leden, niet leden en geïnteresseerden in Scouting en in het bijzonder over Scouting St.-Jozef Meerssen.

Dit willen we onder anderen bereiken door:
- het aanbieden van informatie met betrekking tot de groep in de vorm van verslagen van opkomsten, kampen en gezamenlijke opkomsten;
- het publiceren en beschikbaar stellen van foto's van onze scoutingactiviteiten;
- het bijhouden van onze digitale agenda;
- het regelmatig verversen van informatie op de website.