Disclaimer

Dit is de disclaimer behorende bij de website www.scoutingmeerssen.nl van Scoutinggroep St.-Jozef Meerssen.

Privacy verklaring

Je kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie je bent of enige informatie over jezelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van je nodig hebben om bijvoorbeeld met je te corresponderen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven ernaar je dat te allen tijde te laten weten, voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.

Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kun je op ieder gewenst moment verzoeken je gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Overige juridische informatie

Scouting St.-Jozef Meerssen betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan.

Scouting St.-Jozef Meerssen aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.

Het auteursrecht op deze website berust bij Scouting St.-Jozef Meerssen en HaGh Webdesign of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Scouting St.-Jozef Meerssen. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door de webmaster van Scouting St.-Jozef Meerssen.

Indien u van mening bent dat er iets op de website is geplaatst, dat behoort aan u dan kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verkorte agenda

Maand max. bezoekers:2013-05
    Data sinds:2012-01-22
    Top 5:
    United States flag 44% United States (312)
    Netherlands flag 8% Netherlands (59)
    Russia flag 8% Russia (54)
    France flag 6% France (44)
    Switzerland flag 5% Switzerland (37)
    705 bezoeken uit 43 landen

Laatste Scouting NL nieuws