Disclaimer

Dit is de disclaimer behorende bij de website www.scoutingmeerssen.nl van Scoutinggroep St.-Jozef Meerssen.

Privacy verklaring

Je kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie je bent of enige informatie over jezelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van je nodig hebben om bijvoorbeeld met je te corresponderen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven ernaar je dat te allen tijde te laten weten, voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.

Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kun je op ieder gewenst moment verzoeken je gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Overige juridische informatie

Scouting St.-Jozef Meerssen betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan.

Scouting St.-Jozef Meerssen aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.

Het auteursrecht op deze website berust bij Scouting St.-Jozef Meerssen en HaGh Webdesign of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Scouting St.-Jozef Meerssen. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door de webmaster van Scouting St.-Jozef Meerssen.

Indien u van mening bent dat er iets op de website is geplaatst, dat behoort aan u dan kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verkorte agenda

Fotoalbum

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief met het laatste groepsnieuws

Volg ons op ...

Verjaardagen

Vandaag jarig
Niemand

Binnenkort jarig
Bas Henssen (18 dec)
Fabienne Meinke (20 dec)

Onlangs jarig
Ricky Rings (8 dec)
Danny van Kan (17 nov)

Scoutjes, 2e hands

  Site statistieken

  Bezoekers vandaag:19
  Bezoekers gisteren:43
  Bezoekers deze maand:369
  Bezoekers totaal:95064
  Max. dagelijks bezoekers:10171
  Max.maandelijks bezoekers:10360
  Maand max. bezoekers:2013-05
  Data sinds:2012-01-22
  Top 5:
  United States flag 53% United States (590)
  Europe flag 7% Europe (83)
  Canada flag 4% Canada (45)
  Germany flag 4% Germany (45)
  Russia flag 4% Russia (39)
  1113 bezoeken uit 46 landen

  Zoek wolk

  Laatste Scouting NL nieuws

  Contact gegevens

  Postadres/Secretariaat

  Scouting St.-Jozef Meerssen
  p/a R. Akkermans
  Raar 46,
  6231 RA  Meerssen
  Telefoonnr: 043-364 26 07
  E-mail: secretariaat@scoutingmeerssen.nl

  Volg ons op Facebook
  Volg ons op Youtube