Links

Verwijzingen op het internet over Scouting vind je genoeg. Hieronder een selectie van websites die volgens ons meer dan de moeite waard zijn. Je vind op rubriek een aantal interessante (scouting)links. Heb je ook een interessante (scouting)link, dan kun je deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wellicht vind je dan je aangemelde link hier weer terug.

Colofon

De website Scouting St.-Jozef Meerssen is een uitgave van de vereniging Scouting St.-Jozef Meerssen.

Website gemaakt voor: Stichting Scouting St.-Jozef Meerssen

Geproduceerd door: HaGh Webdesign

Met dank aan: Alle kaderleden van de vereniging Scouting St.-Jozef Meerssen.

De website is het beste te bekijken met Internet Explorer 8.0 of hoger. Geteste alternatieve webbrowsers voor deze website zijn Mozilla Firefox 7.0.x of hoger, Chrome 16.0.x of hoger, Safari 5.1.x of hoger. De teksten en afbeeldingen komen het beste tot zijn recht op een scherm met een minimale resolutie van 1280x800 pixels.

De basis voor de website betreft een Content Management System. Wij gebruiken Joomla. In deze site maken wij onder anderen gebruik van diverse componenten: JV framework / JV Slideshow (Joomlavi), AcyMailing (Acyba), Akela (Bart Eversdijk), AriQuiz (Ari-soft), EasyBook Reloaded (Kubik Rubik), JEvents (JEventsProjectGroup), J4Age (Economize), JDownloads (JDownloads), JoomGallery (JoomGallery), Cdlogin (Greatjoomla), Breezingforms (Crosstec), Adsmanager (Joomprod), RWCards (Ralf Weber). Met dank aan hun.

Doel van de website
De site 'scoutingmeerssen.nl' heeft als doel:
Het bieden van informatie aan leden, niet leden en geïnteresseerden in Scouting en in het bijzonder over Scouting St.-Jozef Meerssen.

Dit willen we onder anderen bereiken door:
- het aanbieden van informatie met betrekking tot de groep in de vorm van verslagen van opkomsten, kampen en gezamenlijke opkomsten;
- het publiceren en beschikbaar stellen van foto's van onze scoutingactiviteiten;
- het bijhouden van onze digitale agenda;
- het regelmatig verversen van informatie op de website.

© Copyright, 2007 - 2013
Alle rechten voorbehouden. Niets op deze website mag voor gebruik door derden worden verveelvoudigd, opgeslagen in een elektronisch gegevensbestand of openbaar worden gemaakt in enige vorm of op enige wijze hetzij elektronisch, mechanisch, door plaatsing op een website of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster. Indien u van mening bent dat er iets op deze website is geplaatst, dat behoort aan u, dan kunt u een e-mail sturen naar de webmaster van deze website.

Disclaimer

Dit is de disclaimer behorende bij de website www.scoutingmeerssen.nl van Scoutinggroep St.-Jozef Meerssen.

Privacy verklaring

Je kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie je bent of enige informatie over jezelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van je nodig hebben om bijvoorbeeld met je te corresponderen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven ernaar je dat te allen tijde te laten weten, voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.

Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kun je op ieder gewenst moment verzoeken je gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Overige juridische informatie

Scouting St.-Jozef Meerssen betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan.

Scouting St.-Jozef Meerssen aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.

Het auteursrecht op deze website berust bij Scouting St.-Jozef Meerssen en HaGh Webdesign of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Scouting St.-Jozef Meerssen. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door de webmaster van Scouting St.-Jozef Meerssen.

Indien u van mening bent dat er iets op de website is geplaatst, dat behoort aan u dan kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoek wolk

Volg ons op Facebook
Volg ons op Youtube