Jamborette nieuws

Een internationaal scoutingevenement georganiseerd door Scouting Meerssen en de Stichting Marsna Jamborette. Het laatste Marsna Jamborette nieuws lees je hier.

Marsna Jamborette 2013 informatie

Zaterdag 13 juli j.l. was de vijfde bijeenkomst van het servicestafteam voor de Marsna Jamborette 2013. Om 10:00 uur werd gestart met koffie en een stuk vla om daarna de stand van zaken met elkaar te bespreken en de voorbereidingen uit te voeren. De middag werd gebruikt om materiaal klaar te leggen en alvast in de containers op te bergen samen met de Shero's. Rond 16:00 uur werd de dag afgesloten met een barbecue.

Het gaat nu beginnen. De komende weken zijn we al druk in de weer op het terrein. Dit gebeurd al vanaf 25 juli. Vanaf 29 juli begint het echte werk. Je kan onze activiteiten volgen via de speciale Marsna Jamborette facebook pagina.

Tijdens de Marsna Jamborette zijn de laatste foto's en berichten te vinden op Marsna Jamborette facebook pagina of op de Scouting Meerssen facebook pagina.

Tweede bijeenkomst servicestafteam MJ2013

Zaterdag 2 maart j.l. was de tweede bijeenkomst van het servicestafteam voor de Marsna Jamborette 2013. Om 10:00 uur werd gestart met koffie en een stuk vla om daarna de stand van zaken met elkaar te bespreken. De ochtend en middag stonden in het teken van de diverse werkgroep besprekingen om de voorbereidingen en uitwerkingen in goed banen te leiden. Zo zijn er diverse werkgroepen voor de programma onderdelen, maar ook voor de facilitaire zaken zoals materiaal, veiligheid en technische voorzieningen. Rond 15:00 uur werd nog even vooruit gekeken naar de volgende bijeenkomst en doelstelling hiervan en de dag afgesloten.

Eerste bijeenkomst servicestafteam MJ2013

Op zaterdag 17 November j.l. vond de eerste bijeenkomst plaats van het servicestafteam van de Marsna Jamborette 2013. Naast de uitleg over het thema "Say Cheese" en de stand van zaken werden ook het concept programma en takenverdeling doorgenomen. Kijk voor meer informatie over de Marsna Jamborette op de vernieuwde website of de Marsna Facebookpagina.

Opening Marsna Jamborette 2009

In 2013 komt er weer een nieuwe Marsna Jamborette. Om nog even na te kunnen genieten is hier de video van de spectaculaire opening van Marsna Jamborette 2009.

Enjoy!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief met het laatste groepsnieuws

Zoek wolk

Volg ons op Facebook
Volg ons op Youtube