Welkom bij Scouting Meerssen

Ruim 87.000 jongens en meisjes in ons land zijn lid van Scouting. Samen met zo'n 25.000 kaderleden vormen zij de grootste jeugd- en jongerenvereniging van Nederland. Wereldwijd zijn er 38 miljoen Scouts in meer dan 166 landen. Scouting leeft! En in Meerssen bij de St.-Jozefgroep bruist het helemaal... Daar zijn ze hartstikke actief bezig met allerlei Scouting-activiteiten. Wat dat zijn? Teveel om op te noemen. Je kunt bij Scouting klimmen, zingen, knopen leggen, speuren, abseilen, pionieren, en ga zo nog maar een tijdje door. Kijk maar eens op deze website wat we de afgelopen tijd gedaan hebben. En onze plannen voor de toekomst passen hier niet eens op!

Door te klikken op de items in het menu hier boven of aanwezige links ga je naar de verschillende onderdelen van onze website.