Traditionele kaarsenactie 2013

Op zaterdag 14 december a.s. vindt de jaarlijkse financiële kaarsenactie wederom plaats. Leden van Scouting Meerssen gaan op pad om kaarsen te verkopen ten bate van de groepskas. Middels deze actie hopen de leden een steentje te kunnen bijdragen aan de gestegen lasten van de activiteiten voor de jeugdleden en de exploitatie van het gebouw. Tussen 10:00 uur en 12:00 uur zullen de leden van Scouting Meerssen in de kern Meerssen overal aan bellen met de vraag of men kaarsen wil kopen. In de gezellige kerstmaand kan iedereen kaarsen goed gebruiken.

De kaarsen kosten € 1,50 en hiervoor ontvangt men twee kwaliteit kaarsen (in rode of witte kleur). Deze kaarsen zullen uw woonkamer met de feestdagen sfeervol verlichten en de goede besteding als het ware uitstralen. Alvast bedankt voor uw steun namens de leden van Scouting Meerssen.

Leden (in correct uniform), meehelpende ouders, kaderleden komen op 14 december om 9:45 uur bijeen in het scoutinggebouw, waar stafleden aanwezig zijn voor nadere uitleg.