Routebeschrijving

Waar kun je ons vinden? Met onderstaande route- en plattegrond informatie moet dat zeker lukken. Ons gebouw staat naast gemeenschapshuis 'De Stip' en de basisschool 't Hwagveld'. Achter de gymzaal in Meerssen-West, aan de Past. de Reimstraat, staat ons clubgebouw.

Adres

Scouting St.-Jozef Meerssen
Past. N. de Reimstraat 43
telefoon: 043-3645251

Openbaar vervoer

Trein

Vanuit het treinstation Maastricht neem je de stop / sneltrein richting station Heerlen. De eerste halte is station Meerssen.

Vanuit het treinstation Heerlen neem je de stop / sneltrein richting station Maastricht. De voorlaatste halte, voor de sneltrein na station Valkenburg en voor de stoptrein na station Houthem / St.-Gerlach,
is station Meerssen.

Hier stap je uit en loop je links het stationsplein af. Je loopt rechtdoor de Montfortlaan in naar boven, langs de bussluis. Ga aan het einde van de straat links (Bunderstraat) en de eerste straat rechts. Dit is de Past. N. Creftenstraat. De eerste straat links is de Past. Dom. Hexstraat. Ga deze straat in. Je ziet aan de rechterhand Gemeenschapshuis 'de Stip'. Meteen daarna is aan de rechterhand een pad dat loopt naar ons gebouw.

Bus

Neem de streekbus 'Veolia' richting Meerssen vanaf het busstation bij centraal station Maastricht.

Na de bushalte 'stationsplein' in Meerssen volgt de halte 'Montfortlaan'. Stap hieruit.
Ga aan het einde van de straat links (Bunderstraat) en de eerste straat rechts. Dit is de Past. N. Creftenstraat. De eerste straat links is de Past. Dom. Hexstraat. Ga deze straat in.
Je ziet aan de rechterhand Gemeenschapshuis 'de Stip'. Meteen daarna is aan de rechterhand een pad dat loopt naar ons gebouw.

Auto of anders

Vanuit de richting Heerlen.

Rij vanuit Heerlen via de autosnelweg A79 naar Meerssen. Neem de afslag 2 'Meerssen'. Aan het einde van de afrit ga je linksaf richting Meerssen. Volg deze weg (Eijsendaalweg) tot aan het einde. Ga rechtsaf richting Meerssen. Bij de rotonde ga 3/4 rond en volg deze weg naar beneden.
Je gaat de overweg over en volgt de weg. Dit is de Parallelweg. Deze weg blijven volgen en ga rechts de overweg over. Ga rechts de stationstraat in. Aan het einde van de weg ga je linksaf de Bunderstraat in. Ga de eerste straat rechts. Dit is de Past. N. Creftenstraat. De eerste straat links is de Past. Dom. Hexstraat. Ga deze straat in. Je ziet aan de rechterhand Gemeenschapshuis 'de Stip'. Meteen daarna is aan de rechterhand een pad dat loopt naar ons gebouw.

Vanuit de richting Maastricht.

Rij vanuit Maastricht via de Meersenerweg naar Meerssen. Ga na het bord Rothem (Gemeente Meerssen) bij de rotonde 3/4 rond richting Meerssen. Dit is de Maastrichterweg. Je ziet aan de linkerkant de autosnelweg A2/E25 richting Sittard parallel lopen en passeer je het tankstation.
Bij de tweede rotonde rechtdoor. Bij de derde rotonde nemen we de tweede afslag en gaan bijna de autosnelweg A2 op. Maar nemen meteen rechts bij het begin van de oprit A2. (Vliegveldweg) Neem de straat rechts, Past. Dom. Hexstraat. Volg deze weg voorbij de basisschool 't Hwagveld' aan de linkerzijde. Meteen daarna is aan de linkerhand een pad dat loopt naar ons gebouw.

Vanuit de richting Sittard.

Rij vanuit Sittard via de autosnelweg A2/E25 naar Meerssen. Neem de afslag 51 'Meerssen'. Aan het einde van de afrit ga je bij de rotonde 3/4 rond richting Meerssen. Volg deze weg (Hoolhuijs) rechtdoor onder de autosnelweg door. Voor de tweede rotonde nemen we de afslag links richting de oprit van de autosnelweg A2. Maar in het begin van de oprit van de autosnelweg nemen we meteen de weg rechts. (Vliegveldweg) Neem de straat rechts, Past. Dom. Hexstraat. Volg deze weg voorbij de basisschool 't Hwagveld' aan de linkerzijde. Meteen daarna is aan de linkerhand een pad dat loopt naar ons gebouw.Scouting Meerssen

Zoek wolk

Volg ons op Facebook
Volg ons op Youtube