Afmelden voor een opkomst

We stellen het op prijs wanneer u uw kind / jezelf afmeld voor een opkomst. Er kan rekening gehouden worden met het programma indien er veel afmeldingen zijn. Het afmelden kan ook telefonisch of via e-mail als dit maar tijdig gebeurd. Omdat de leiding elke week een programma maakt is het voor de leiding belangrijk om te weten op hoeveel kinderen ze kunnen rekenen. Daarom als het mogelijk is afmelden minstens 24 uur van tevoren!

Met onderstaand formulier kun je je afmelden voor een opkomst. Vul alle velden volledig in voor een goede afwikkeling.

5 tot 8 jaar

Bevers

Ben jij tussen de 5 en 8 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? beversKom dan bij de bevers van Scouting! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

De kinderen van 5 tot 8 jaar worden bij Scouting bevers genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers. De bevers spelen in het thema Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen.

11 tot 14 jaar

Scouts

Ben jij tussen de 11 en 14 jaar en heb je zin in actie?scouts Meld je dan aan en beleef uitdagende avonturen bij de scouts en beleef hier samen met je nieuwe vrienden supergave dingen. Leer zeilen, ga op zomerkamp, kook op je eigen kampvuurtje en ontdek de wereld om je heen!

De scouts van 11 tot 14 jaar heten scouts en het thema dat centraal staat bij deze groep is de ‘ontdekkingsreis’. Deze groep scouts is relatief zelfstandig en leert samen werken met anderen in de groep. Zo wordt de scout voorbereid op de volgende speltak waarin hij of zij zelf activiteiten gaat organiseren.

8 tot 11 jaar

Welpen

Ben jij tussen de 8 en 11 jaar?welpen Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom bij de welpen en speel mee!

De kinderen van 8 tot 11 jaar spelen in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen.
Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.

14 tot 18 jaar

Explorers

Ben jij tussen de 14 en 18 jaar en wil jij je eigen plannen maken? explorersWord dan explorer! De explorers organiseren hun eigen activiteiten zoals een expeditie in binnen of buitenland.
Ga zwerven in Zweden, op kamp in Luxemburg of zeilen in Zeeland.
Ook organiseren ze spectaculaire evenementen en uitdagende outdooractiviteiten.

De jongeren van 14 tot 18 jaar organiseren hun eigen activiteiten en maken hun eigen programma. Zo leren ze om te gaan met verantwoordelijkheden en worden ze zelfstandig. Zelfs buitenlandse reizen kunnen deel uitmaken van het afwisselende programma.

Meer artikelen...