Explorers

Wie zijn de Explorers?

De Explorers zijn jongens en meisjes van 14 tot en met 18 jaar, die zelfstandig hun programma's maken en activiteiten ondernemen. Explorers is de nieuwe term voor de speltak Shero's (Sherpa's / Rowans). Als je deze leeftijd hebt, wil je natuurlijk heel veel nieuwe dingen ontdekken. Dat is nou net wat allemaal mogelijk is bij de Explorers. De Explorers worden geholpen bij hun activiteiten door volwassen begeleiders.

Wat doe je bij de Explorers?

Bijna alles is mogelijk, dus het programma kent onbeperkte mogelijkheden. Om er toch enkele te noemen: sport en spel, primitief koken, je eigen vuurtjes maken, bergwandelingen, duiken, karten, jet ski, primitieve tochten maken. Voor elke avontuurlijk aangelegde jongere is er wel wat te beleven!

Verder gaan zij aan het eind van het seizoen ongeveer 10 dagen op zomerkamp, vaak in het buitenland, en worden er in de loop van het jaar weekenden georganiseerd.

De Explorers houden hun speltak opkomst gewoonlijk iedere vrijdag van 19.00 tot 21.30 in het Scoutinggebouw.

Durf jij iedere week een nieuwe uitdaging samen met ons aan te gaan? Kom dan een langs en doe mee! De eerste 4 keer zijn vrijblijvend!

Zoek wolk

Volg ons op Facebook
Volg ons op Youtube